Malee´s tålamod tog slut… igen

Så idag är det måndag och jag har inte sovit sen i söndags morse, jag var vaken söndagen och var hos bladh under hela dagen men också vid båten däruppe vid deras lada, ja ni såg ju hur malee har lyckats lägga upp skitsnygga slide-bilder på blästringen från i helgen. Min helg iallafall handlade om blästringsslang tidig morgon till sen kväll, och en massa finkornig sand, sand som ser ut som en riktig beach, ja lovar.. under tiden som jag blästrade på kom många nyfikna och ditringda förbi och hjälpte till, kanske för att dem flesta vet att jag inte kan blästra och vill se om det går åt helsike eller om jag skulle klarat det… =)

Iallafall lördagen var blästring och inuti denn där masken är det ett sjujävla sus, det är nämligen så att man har påkopplat en luftslang i masken som sprutar en i ansiktet konstant, plus att vätskan som uppstår när man kör kompressor, dvs dränerings kondensen, liksom kommer i våger i masken så man blir alldeles blöt.. men men det var otroligt bra väder och båtfan blev klarblästrad.. man kan säga att för femtusen spänn och en helg tjänade vi in kanske 6 veckor blod svett och tårar med excenterslipen, så det var billigt, plus att jag fick 20 liter epoxi av Allblästring, bra kile den där peter..

Och så i dag då måndag, eller i natt så var jag på jobbet dära på slussen, var klar till klockan 05,15, kom hem tio minuter senare och inser att om jag sover nu kommer jag inte komma upp igen klockan sju då vi skulle lämna blästerklockan och det där.. så jag läste den här nya boken jag fick av malee, va fan heter den ” en bok om nästan allting” tror jag den hette, skitsamma. åkte o lämna grejerna vid 7 i haninge, dundrade vidare till bladh residens och Sov.

Malee väckte mig vid tre för att hon hade problem med bilderna i kameran, sen var hela min dag förstörd, allt var fel datorn var fel, jag var fel, USB minnet var fel, kudden satt fel, hennes dator var fel ibland, facebook var fel, wordpress var dum i huvet, och jag fattar ingenting.. men vi är kompisar igen, tills nyss då jag sa att jag skulle blogga så hon har startat ett bloggkrig, men jag säger bara Bring it on!!!

Sign. Pontus Nyhlen 21.06.10

Annonser

4 tankar om “Malee´s tålamod tog slut… igen

  1. Hörde av Helena att ni köpt båt. KUL! Lycka till med renoveringen. Jag kommer följa er nu när jag hittat er sida. Gör ett bra jobb så kommer jag och hälsar på ute i världen sen (hehe). Själv håller jag på att leta ny motor till min… Kramkram

    • He he, jo vi tänkte en blogg med lite text och filmsnuttar skulle nog folk gilla.. just nu jagar vi färg och sånt… vad tror du om lila? =) hoppas du hittar motor, kanske yamahacenter har en begagnad till salu? lycka till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s