Tankar och ideér..

Så idag har vi spacklat i gassande solsken, egentligen kladdat, iallafall jag, malee är en hejare på spackling. Vi funderar lite på björkarna som står över båten om dem fröar ner sitt eländiga kladd där vi slipat, och om det gör att vi måste acetontvätta hela skiten! vi får se.

Sen är det ju målningen, och den tänkte vi först spruta på men att rolla och sen slätstryka ska ge hög kvalité tydligen så vi kör nog på det. annars är det viktigt att försöka måla i skugga eller under tält bara för att annars i solsken härdar den yttersta delen av färgen och hindrar det innre skiktet från att utsöndra gaser och annat från härdningsprocessen. det säger ju sig självt att det blir obalans i målningen, därför så tänkte i köpa ett billigt partytält på biltema och hämta farsans 6meters stålpinnar som han har under verandan på lilla huset.. med dem kan man bygga en försärkning av biltemas skittält/fullt funktionsduglig.

Det bästa vore ju att mål innomhus men jag vill inte stressa björn med att ha båten inne i förådet, han har ju sprängmaskiner och annat där inne så..

Sen kom cameran idag också.. den är på laddning, sen blir det lite videoclip uppladdade!

Trevlig helg.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s