TORSDAG DEN ÅTTONDE JULI

Ok jag blev då sjuk efter mitt lilla poolbadande. Det finns bara kallvatten där vid båten, så jag fyllde ju poolen med iskallt vatten, sen kunde jag absolut inte vänta tills solen värmt upp vattnet, eftersom jag var så svettig av byggandet. meeen då blev jag självklart sjuk. Hade lite feber och snuva, så jag vet inte vad som hänt därborta vid båten. Pontus har slipat masten tror jag och sen har min far hjälpt oss att bygga en ställning, typ ett hus, så vi kan börja måla snart. JA JUST DET vi hämtade färgen, som vi också köpte via ALLBLÄSTRING (mycket bra deal)

NU SKA JAG AVSLÖJA VILKEN FÄRG DET BLIR. PAPAPPPPAAAAPPAADATRRUUUMMMOR:

LILA. Det blir fint det. Har aldrig sett en lila båt förr. Men den blir mest vit iofs hihi. Jag fick ingen rosa hello kitty båt 😦 Men lila är bra!

Pontus har lämnat mig, han reste till sandhamn för lite jobb. Så nu har jag GGtid. Alltså Gossip girl tid höhöö. Ingen kan tvinga mig arbeta på båten förens på måndag hihi. Så nu ska jag sola och ÄTA och catcha upp on the world wide web. Vi har ju inget internet hemma i älvsjö, så jag skiter i att bo där nu. Nej nu tycker jag vi gör den här bloggen lite mer personlig inte bara BÅTAR hit och dit.

BILDHAGEL:

Detta bildspel kräver JavaScript.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s