Semestersegling?

Ok så vi är precis hemkomna efter en veckas segling med Mrs Moose! Johan vår vän, som bor i amsterdam köpte henne i sverige och behövde hjälp att segla ner den till dammen. Mrs Moose är en wasa 30? nånting sånt, 36 fot, mycket långsmal, snabb segelbåt. Så jag och Pontus åkte ner till malmö och hoppade på, stannade till i klintehamn, rostock, gick kielkanalen, cuxhaven, flieland och slutligen typ där vid slussarna i holland där motorvägen går över dammen. Det har varit ganska hårt, seglat från tidig morgon till sen natt ofta. Det har varit blött och kallt. vädret har varit ok med lite sol och lite regn. Ätit god båtmat, lekt charader och lyssnat på johan och pontus nät dom leker t.ex pirater, maffiakillar och allt möjligt… mycket underhållande faktiskt. Jag gillade veckan. När vi var vid slussarna i holland i lördags, insåg vi att det nog var bäst att åka till amsterdam på lördag kväll istället för på söndag morgon, så vi slapp stressa till planet. Så vi sprang som faaaaan till bussen i spöregnet vid åtta-tiden och landade hemma hos Pal i amsterdam vid halv elvaish. Dumpade lite grejer och körde lite partynatt. TACK PAL! Ja och sen skulle vi då åka i tid till flygplatsen på söndag tyckte jag, planet gick 13.15. Vi var på flygplatsen 12.45. Så det var stessigt. Vi missade en buss, nästa buss körde rakt förbi oss, missade ett tåg, nästa gick om en halvtimme, blablablaaa, malee grät, pontus blir arg, allt är fel, vi springer som faaan, malee hamnar i klimakteriet och slutar inte svettas?
Det var våran semseter det. Superkul att träffa Johan och Pal, det var ett tag sen. Och tack ni två. Ni är bra!!
Nu tillbaka till TUA-TUA. Innan vi åkte grundade vi på insidan, så nu är hon vit och superfin:) Jag är så glad, för nu börjar vi äntligen komma någonstans. Kommer bilder snart!
Det är så tråkigt väder nu, så jag köpte biljetter till den där nya filmen ”inception”. Den ska vara bra. och jag gillar ju LEonardo.
Tjyss

Pontus skriver säkert sen om själva seglingen.

Annonser

2 tankar om “Semestersegling?

  1. Ponta o Maleeeee!!

    Har fortfarande ponta’s gamla nr som inte funkar. skulle ringa igar. JAg saljer Mrs Moose och koper en jorden runt plat bat, ingen surf planka! 🙂 Lotte o jag hakar pa fran Amsterdam, biscay, spanien, port, kanarie osv…. sa ses vi lite da o da….

    ringer i nasta vecka. Tua tua ser fiiiiin ut! bra jobbat!

    kramis bladis!

    Johan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s