FEL FEL FEL

Checkade runt lite på denna sida alldeles nyss och såg till min förskräckelse att jag skrivit fel mail-adress till både mig och Pontan! Detta är nu ändrat och de RÄTTA mail-adresserna står nu under ”kontakta oss” till höger lite längre ner på sidan. Det ska alltså vara GMAIL inte hotmail såklart. Om någon har försökt maila och vi inte svarat beror det på det..

Nu forsätter vi med renoveringen, Pontus har satt upp fina lampor m.m, snart är inredningen klar. Lite finputsningar och lacka all mahogny och dra lite el bara. Jag ska försöka hitta något billigt tyg så jag kan sy lite dynor. Skumplastboden i Gislaved har bra priser på tillskärning av dynor och dom ska skicka tygprover som kommer i veckan. Hoppas hoppas hoppas det blir bra!

Pontus slutade snusa vid nyår, snuset blev för dyrt, och om han inte snusar mer får vi köpa en vindgenerator! Men jag vet inte om vi har råd. Sådana där avancerade prylar är dyyyyra:( Men man måste ju ha ström?

Börjar ruttna rejält på hela vänta-snart-åker-vi tillvaron. Ösmo är ett litet pisshål till by och jag har inte lust att vistas här längre. När det bara är några månader kvar känns det nästan ännu jobbigare än det var för typ ett år sen. Det är ju inte långt kvar. Jobbet då! Haha hjärnan krymper lite mer för varje dag som går, intelligensnivån är låg.. Mycket låg.  Inget jobb för mig det här med snabbmat. Pontus kämpar på, han jobbar ju på natten och kan vara vid båten på dagarna. Men det är jobbigt för honom. Han jobbar mycket och sover lite.

Vi har nu tänkt ut en liten plan med sjösättning och avförd och sådant. Jag slutar jobba i slutet av maj, och då ska hon vara sjösatt i Nynäshamn eller Muskö kanske. Sen seglar vi till Stockholm då när jag har slutat, stannar till typ tjugonde och har lite farewell-bash.

Ska ta lite fräscha bilder på båten och lägga upp snart, måste bara städas först.

PEACE

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s