Pappersmallar

Hej. Här har vi  marcus papp som han prackade på mig i höstas, eller ja jag frågade om jag kunde ta litegrann när han hade täckt parketten som dem satt i pojkarnas rum.. Jag skulle inte täcka någon parkett iallafall utan tyckte att det kunde bli perfekta mallar för dem nya dynorna vi vill ha.

Sagt och gjot, jag låg där i båten upp och ner och trasslade med pappen, Vallon (en inneboende här i huset) var med och hjälpte till vilket var mycket nödvändigt då jag inte vill få snea snitt efter skrovsidan.

Nu har vi skickat mallarna till skumplastboden i gislaved, efter tips av morshi, hon har haft med dem och göra då dynorna till charlaine skulle beställas. och efter jag pratat med dem på telefon och fått tygprover, dem är serviceinriktade och det skulle inte ta så lång tid. vilket passar oss.

Idag lördag åker vi till sickla, mariatorget, sveavägen och spanar på vilket tyg vi vill ha, vi har vissa kriterier som slitstarkt, vattenavisande (hellre det än god uppsugningsförmåga) omönstradt, vävt tyg och så en grön färg på det, inte för mörkt, inte för ljust utan perfekt… foto kommer om vi hittar…

God helg pontus

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s