trettionde juni 2011

Hej.

Ja då var vi på väg kan man säga, brände ut till sandhamn först och träffade jesper, det var ju ochså midsommarafton så vi tog en sväng på seglar´n innan vi kröp till kojs. midsommardagen stack vi på Fm efter frukost och tog oss ut mot Almagrundet, rundade det och spirade genuan och slog ut strorseglet med kabrak och äntligen får vi se 180 på kompassen (nja hundrasextio iallafall)

Goda vindar ner mot gotland och vi trixade med vindrodret så det skulle funka.. Lite handstyrning , lite trix med vindrodret, lite svordommar och lite och så tillslut funkade det väll sådär.. (måste justeras med nya Bungeestroppar, med det är i sin ordning då det var 1:a gången vi testade den..

SOlen sken och vi blev solbrända, Jag blev sjösjuk som vanligt och tog ett tuggummi, malee var upprymd och klarade sig tills matlagningen, då kände hon också för att ligga ner en stund..

Förövrigt har vi på riktigt gourmetmat ombord, och det säger jag inte för att sjön suger, utan kolla bilderna.. jammi jammi

Lämnar Vikingarnas, Tack Rune…

 

Tyvärr har vi inte fått ett enda napp, bara en känning, så fiskactionbilder kommer! hoppas jag

Här har det testasts lite segelsättningar och ser vad vi kanske kan använda vidare =)

GOURMET KÄK!!

Nu sitter vi i jamjö i torhamn typ och surfar på nåns sommarvillaupkoppling på en parkering, som man gör =) det blir en uppdatering och sen hemmåt igen, vi ligger här under natten och drar mot bornholm/malmö/varberg/GBG… vet inte ännu..

Sorry Aulin att vi inte komm men vi rundade gotland och gick hastigast iland vid… glömt bort, ni kanske känner igen på bilden…

Hej så länge!

pontus o malee

Annonser

En tanke på “trettionde juni 2011

  1. Hur går det med livbåten då? Har ni skaffat nån än?
    Farmor med flera undrar.
    Bränn inte alla penningar på Liseberg bara… 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s