Hej Igen, nu så har vi legat med Tua Tua i malmö över helgen och tänkte ”fasiken, vi tar tåget upp till Göteborg istället så dundrar vi Kielkanalen sen bara, så då slipper vi segla upp och kan dra direkt från malmö” Smidigt!
Sagt och gjort så i onsdags rullade vi in under Öresundsbron för att lägga till i limhamn, på vägen hit hade vi Fått Tre fiskar!! Hongäddor, långsmala ål/gäddliknande fiskar som inte gorde mycket väsen av sig därbak på spöt, troligen har vi för stora grejer för att det ska bli någon match, eller så måste jag dra ner bromsen lite.
men men, Tre stycke av dem fick vi och den första åt vi pannerad med ströbröd… mmmmm gott.

Vi trållade under bron också men bara lite vass fick vi… trodde det kunde röra sig lite lax därunder eller nåt, strömt nämligen.

 

Efter att få sova ut ordentligt så bokade vi en sista minuten till göteborg och åkte dit, där väntade linus och sanna som vi hängde med hela helgen, bland annat såg vi smmååå igelkottar! tyvärr råkade jag trampa på en när vi gick,;) skoja

 

Vi fick bo hos sanna till på lördag då vi hade en hotellnatt som vi hade fått av min mamma och pappa två år sen i livitbox, gratis hotell sweet.. jag hängde med linus ut på kvällen med hans polare och malee drog ut med Sanna och hennes polare så kunde vi Rendevouz på hotellet senare.. skitkul hade vi båda.

Nu imorgon seglar vi till kiel!, troligen dag och natt innan vi får Galewarning onsdag eftermiddag, dubbelrevad stor och litet focksegel kan Tua Tua klar vad som helst… hoppas vi… 😉

 

Hälsningar från malmö

Annonser

3 tankar om “

 1. låter bra, kul .. det finns alltså båtar som skall transporteras till V- Indienen innan okt-nov för arbete under vintern.
  Det vi pratade om i kväll…transpoter.
  Jag kan kolla med sunsail, har en kontakt där.

  morshi hälsar

  /G

  • Ok, perfekt, vi sitter nu på ett Mall nånstans mellan Kiel och brunsbuttel, vi parkerade kärran på ett typiskt idylliskt ställe och sommna om lite, sen gjorde vi kajen och drällde runt, vi har ju ingen brådska och lågtrycket drar inte över före förens nästa vecka. Snacka gärna med din kontakt eller mejla numret så kan vi kanske försöka boka/se intresset för i oktober… hoppas, jag skulle tycka det var skitcoolt… Jag hör av mig. Hälsa puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s