Still Here!

Vi ligger kvar i Brest, stormen Irene är påväg över atlanten och vi vill inte träffa på henne på Biscaya.. Imorgon ska vi flytta på oss och lägga oss på ankare i Camaret Sur-Mer och förmodligen kommer vi iväg efter torsdag när stormen dragit förbi.

Igår var vi i ett jätte köpcentrum som heter Géant Casino eller något sånt, där köpte vi mat och åt Vietnamesiska vårrullar. Vi satsar nu på frukt och grönt efter att vi upptäckt att chips och godis inte bygger en sund och stark kropp:/ Efter att ha väntat ut ett tropiskt skyfall tog vi massa bussar tillbaka till marinan.

Mot kvällen tog vi varsin dusch, gjorde oss själva lite fräscha och letade upp en hygglig restaurang för att fira att vi båda fyllt 25!!!
Dom hade ingen engelsk meny och kyparen var så fruktansvärt dålig på engelska, men tillslut så kunde Pontus beställa en slags grill med kött och anka och seafood. Malee beställde hummer och revbenspjäll. OCH SÅ KOM MATEN: Pontus fick en grill med anka och biff och fläskfile?? Malee fick en GRISTUNGA med hela svalget kvar, inälvskorv och en dallrig fläskbit. Wat da fackkkkkk?! Ångrar nu att jag inte valde franska i skolan.. Alltså det var det värsta jag sett, jag kunde liksom inte titta på tallriken. Den bara låg där, tungan, hårig och dallrig och lite ångkokt. Kräsna jag kunde såklart inte äta det där, så vi ropade på en servitris och så kom vi fram till att: Hoppsan! Jag är ju muslim så jag kan inte äta gris, det måste ha blivit något missförstånd! Servitrisen fick stora ögon och sprang iväg och så fick jag en Entrecote istället. Hehe:)

Gick sedan till något hippt ställe och beställde Creme Brulee och Chokladmousse. Där kunde bartendern spanska så då gick det vägen!

SOlen skiner här lite då och då, igår var en fin kväll. Vi ska försöka tvätta också, har inte gjort det sedan vi var i malmö.. JAhapp nu ska jag väl laga lite fisk till lunch:)

Annonser

2 tankar om “Still Here!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s