Äntligen lite efterlängtad sol typ.

20110916-142301.jpg

20110916-142347.jpg

20110916-142329.jpg

Hej allihopa!
Mycket har hänt sen sist, har blivit sämre med gratis wifi ställen och ofta om man hittar något så brukar man pricka siesta-tiderna hela tiden, så men det kan man säga att rytmen är anorlunda då vi gillar att sjusova och missa förmiddagen… Så man är i land då allt är stängt och tröttnat på hela stället då det öppnar och då är man redan tillbaka hemma på båten igen..

Biscaya överfärden blev ganska oplannerad då vi under ett kort internetbesök hittade ett ”väder” och bestämde oss för att dra på eftermiddagen. Sagt och gjort. I det stora hela blåste det mysiga halv vindar första 150 distansen och mycket lite resten. En stilla segling med delfiner och diverse tonfisk på spöt. 😉

Väl framme i À coruna gled vi runt medans det hade börjat blåsa, lagade frysen, det var en koppling på kretskortet som oxiderat och då kunde vi köpa en ny plast”hona” för att sen solda på den igen, 6 stift.

Träffade en franjak där också med en ” mini ” mini transat, en båttyp som han snickrat ihop själv, snabb liten sak 25fot. Det blev sena nätter med vin och schackspelande. Han passade ett båtjobb till mig som ligger i lexios Portugal dit vi är på väg nu. Dit kommer även PAL Ujvarosi och hilde, kompisar från Holland.

Häromdagen blåste det 15 16 m/s och vår flång nya vindgenerator skar, garantifel, så vår återförsäljare Thomas på seasea löste problemet med att skicka en ny! Inga problem med dessa killar verkligen!

So long for now!

Annonser

En tanke på “Äntligen lite efterlängtad sol typ.

  1. Lägesrapport från Hundudden: +15, regn, SO 9. (20110919) Mastade av igår, på lördag börjar upptagningarna av 200 båtar. Klart 29/10. Jag går upp på söndag morgon kl.8. Seglat 2ggr på hela sommaren, Nynäs tar all tid. On i Thailand så just nu är det extra mycket. Kul att ni träffat Ola & Torun. Härliga vänner i LKS. Hoppas att allt har hållit…
    Rune

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s