bequia och runtomkring

Hej, nu ar vi da framme som ni alla vet. Ni langtar val efter en superuppdatering med bilder och allt sadant.. Sanningen ar val att vi hade en skitoversegling med korssjo, blixtar, aska, regn och ingenting trevligt overhuvudtaget ungefar, sa med det bakom oss mar Malee ganska daligt och ar mkt stressad nar det blaser har i bayen och allt sadant.  Och vi vet inte vad vi kommer gora narmsta framtiden, bara forsoka aterhamta oss och TA.DET.LUGNT. 2.0 typ. Vi vet inte mycket nu, men vi ar trygga och mar bra. Om dagarna badar vi lite, forsoker planera, ater lite och tar forsoker ta det lugnt.. Sa vi ber nu Er att inte bli ledsna for vi inte uppdaterar sa varst bra. Ni vet att vi mar bra iaf och det ar huvudsaken. En superuppdatering far vanta tills vi har lust helt enkelt. 

Puss och Kram fran Bequia

Annonser

3 tankar om “bequia och runtomkring

  1. Hej på er där borta i värmen! Vi väntar gärna på kommentarer, nu ska ni vila o återhämta er efter seglatsen, det viktigaste nu! En svensk prinsessa kom till världen i går 23 feb. som ska heta Estelle. Vi mår bra, åker till Sälen nästa vecka o kolla Vasaloppet, Anders ska åka. Massor med kramar, vi tänker på er. Farmor o Farfar

  2. Men!!! Vilket elände. Det var ju längre än till Kap verde men värre väder var det väl inte??
    Nåja ta det lugnt nu och återhämta er. Uppdatera hinner ni väl så småningom när energin kommit tebaks. Kan gå i land och sova där nånstans så det blir ”ro” på riktigt. Gungar väl jämt i det ”lilla flötet” antar jag. Själv har jag fått nå skit ikroppen så det gungar och far rejält på morgonen efter natt sömnen. Mysko!
    Ha de! Pappa Biörn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s