Bottenmåla

Det är varmt här och vi bor på ett litet hotell uppe på en kulle, nära marinan som ni kan se på bilden i föregående inlägg. Vi går och lägger oss tidigt och går upp tidigt och ska fortsätta så:) ingen alkohol och ingen tobak, fast Pontus tar en prilla om dagen tills hans två dosor är slut..
På morgonen knallar vi ner till båten och igår slipade och bottenmålade Pontus, jag fixade inne i båten, kläder, böcker, tvätt, kryddor mm sorterades och slängdes och sånt där. På kvällarna går vi kanske och käkar nånstans eller tar med mat till hotellet, säkrast är att gå tillbaka innan det blivit mörkt så man inte blir attackerad av dom jävla hundarna som vaknar till liv då, gud vad jag hatar dom och är rädd fast jag vet att jag inte ska va det!:( men dom skäller så högt och går emot en och jag vill inte bli biten ju..
Vi har hunnit massor och imorgon, måndag, klockan 15 släpper vi båten i vattnet. Då tänkte vi lägga oss vid marinan en dag och handla mat för några veckor och fixa vidare. Har en ikea-kasse med svenska böcker som ska blis av med så får gå runt och leta efter alla svennebåtar som ligger här och se om de vill ha lite litteratur.
Sedan när vi är klara med allt och båten är segelbar så seglar vi söderut mot Grenada. Tar nog några stopp på vägen, och siktar på att vara på Grenada i början av februari.
Allt gott från oss i värmen!

20130113-111406.jpg

20130113-111442.jpg

20130113-111507.jpg

20130113-111518.jpgDet blev visst blå bottenfärg för när Pontus beställde sa han att det inte spelade någon roll vilken färg vi får.. Såhär i efterhand så kanske vi skulle beställt typ grå? Eller svart? Skär sig lite det där…

Annonser

2 tankar om “Bottenmåla

  1. Låter som en bra plan! Hur länge kommer ni vara iväg? Hälsa Tua, det var länge sedan jag såg henne där i Matosinhos 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s