Independence day

Hej!
Nu är vi på Grenada, dåligt med internet, det ligger nere på de flesta platser.. Men här och där kan man se indier i klungor med sina smartphones och laptops. Då vet man att DÄR finns det Wifi! Dom står lite här och var i gathörn eller små köpcentrum..

Idag är det independence day här och alla är klädda i flaggfärgerna. Paraden skulle börja 10.00 på dem stora arenan, men på väg till land lyckades vi välta med jollen i de brytande vågorna. (Vi ligger ankrade i Ross point) Så vi fick ligga på stranden i nån timme och vänta på att kläderna skulle torka. Kom till stadion vid 12tiden, men det var visst för varmt så paraden är uppskjuten till kl.14.00. Hur det blir svalare tills dess är för mig en gåta..

Pontus har skurit upp fingret på havstulpaner som satt på en boj han skulle ta.. Det sprutade blod som en stråle och jag höll på att svimma. Vi träffade på några norrmän vi såg sist i rodney bay, vi har ätit jättegod sushi, vi har hängt med alla tjockisamerikaner från kryssningsfartygen, alltså inte hängt med dom, mer studerat. Fascinerande att se vilka souvenirer dom köper. Dom har så egendomlig stil.. Vi har varit på stranden lite och en dag gick åt att leta lägenhet fram tills vi åker hem. Vi får ju besök och då blir det trångt på båten. Har hittat ett fint ställe med lagunutsikt billigt i två veckor. Sedan från 25 feb har vi ett Superduper fint ställe på stranden vi får bo i två veckor till! Det är en dansk kvinna som hyr ut till jättebra pris:) drömläge alltså:)

När vi får besök har vi tänkt utforska ön mer, åka till vattenfallen osv, hon kommer på måndag och det ska bli superkul:)
Fler Bilder får jag försöka lägga upp senare.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s