Lordag niondeiandre

Hej

Igår flyttade vi in i huset som vi blev lovade av Mrs Yvette, verkligen superfint är det. Men vad gjorde vi då av båten, kan man undra? självklart gick pontus ner till kanten av lagunen där vägen går, solen sken och pontus traskade på, sparkade lite på någon soppåse någon slängt där, och funderade själv vart skulle vara bra att lägga båten… Helt plötsligt dyker det upp en kille, med två dagar gamla cornrows, blå tröja hoppar han av en sån där tio meters taxibåt som kör cruisingbåts turisterna till sandstranden, det blir liksom så att han går lika fort som jag och vi ska åt samma håll, så vi går där skuldra mot skuldra och tillslut måste jag säga något..
 Lämpligast säger man Eehhyy! Yu Gudh? vilket han svarar, Ya mon!

Och så har vi ett samtal igång, vi småsnackar lite och det visar sig att han vet en kille, Tasty heter han, det är en man som byggt sin egna båt och ligger förtöjd i en halvmeter vatten i hörnet på lagunen, där har han koll på det mesta som sker runtomkring och han är där dygnet runt. Så jag tänker att kan ju höra med han om han inte vet vart vi kan lägga båten lämpligast, om någon vet är det han, Tasty.

Så jag blir ombordbjuden, jag berättar hur det ligger till och han gillar mig omedelbart, säger att vi kan parkera precis utanför en sliten motorbåt och en annan förfallen segelbåt som ligger 25 meter ifrån hans båt.. han säger det är djupt nog för tua tua och det ska vara gratis, han tittar till den så ingen jävlas med den och så…

Jag tycker det här är en bra deal så vi bestämmer det att jag parkerar den där lite senare, sagt och gjort nu ligger hon där och Malee som sitter på bryggan och tittar när jag lägger till säger att wow vad den sticker ut, att folk som passerar stannar up och kollar.. hehe Säkert för att det är lila.. härborta var det nån som sa att; -Pörpl Ish da Gangstacolla!

Image

Liten färgglad tjej på independence day Arenan vi var på

Image

Här har vi precis flippat med jollen och Malee torkar kjolen och plockar sandputsat glas

Image

Segling ifrån Union Island, Självstyrning

Image

”monstervågorna” vi flippade jollen i 🙂

Image

Vi fick se en dansuppvisning med historisk berättande, hur Grenada blev en sån fantastisk Ö 39år med självstyre.. hurra!

Image

Paraden med militärer och flotister och scouter och sånt, spännade i ungefär tio minuter sen blev det as tråkigt..

Image

Till höger bor Tasty, vår blå jolle får vara där olåst och allt.

Image

Tua Tua Parkerad i Tasty´s Lilla Lagun.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s